Bli en bedre sanger og musiker! Nå har du sjansen til å stå på scenen, utvikle dine ferdigheter, bli trygg på samspill, og spille inn i studio! Her vil du kunne utvikle deg sangteknisk og forme ditt eget sound.

Studio
I skolens studio kan du utfolde deg, gjøre innspillinger og produsere musikk hver dag. 
På Vokal & Musikk øver vi til konserter, spiller inn i skolens studio og lærer noter. Du får undervisning i hvordan et musikkstudio fungerer, lærer studioteknikk, miksing og mastring.

Musikklære
Her lærer du noter, besifring, akkorder og arrangering. Dette er sentrale ferdigheter som trengs for å kunne utvikle seg innen musikk og vokal. Ønsker du å lage egne låter er det til veldig stor hjelp å kunne skrive melodier og finne akkorder selv. Du får også hørelære-undervisning, noe som skjerper din evne til å lytte og forstå musikken.

Fordypning
Du får anledning til fordypning i vokal eller hovedinstrumentet. Det blir tilrettelagt ditt nivå med sangpedagog eller instrumental- lærer som har bred erfaring fra mange ulike sjangere. Vi jobber med formidling, uttrykk og tolkning både som solist, korist og musiker.  

Samspill
Samspill og låtskriving bruker vi mye tid på. I samspill jobber vi med setlister, lærer om de ulike instrumentenes funksjon i et band og hva som er gode løsninger for å oppnå et optimalt resultat. Vi utforsker forskjellige stilarter som vil gjøre deg til en bedre og mer allsidig musiker. Som vokalist er det også en stor fordel å ha god kjennskap til hvordan et band fungerer. Skolens musikkstudio er tilgjengelig hver dag. Her kan du boltre deg både i undervisning og fritid.

Vi spiller flere konserter med Vokal & Musikk.

Hverdagen på Vokal & Studio
En dag på Vokal & Musikk kan inneholde øving til en av skolens huskonserter, eller bestå av intense dager i studio hvor kanskje morgendagens hit blir laget. Vi kan jobbe med låtskriving, arrangere låter eller rett og slett ta turen til Oslo for å besøke musikkbutikker eller andre spennende steder. Lærerne finner du gjerne i klasserommet, i studio eller rundt omkring med en god varm kaffekopp i samtale med musikkelever om arrangering, et spørsmål om en mikrofon eller hvordan en akkord skal spilles.

Ett av mange høydepunkt er klasseturen til New York City der du blant annet skal lage musikkvideo.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies