Beliggenhet

Holtekilen er den folkehøgskolen i Norge som ligger nærmest Oslo sentrum. Vår beliggenhet til tross så er det gangavstand til det fantastiske Fornebulandet hvor det er stort friluftsområde med joggeløyper, idrettsarenaer og badeplasser.
Det at dere har busskort hver måned er selvfølgelig en fordel da det bare tar ti minutter til Oslo sentrum, og alle de opplevelsene hovedstaden byr på.

Boforhold
Skolen har både doble og enkle elevrom, med og uten dusj/WC (se priser).

Det serveres fire måltider om dagen i skolens matsal. Det er også kjøkken/dagligstuer i tilknytning til internatene.

Klasserommene er åpne hver dag fram til 22.30. Det er også fellesrommene med mulighet for film på storskjerm, bruk av lydstudio, trening i ballspillsal eller samtale foran peisen.

Elevene vasker egne rom og deltar i andre internatoppgaver etter turnus.

Internett
Det er trådløst internett i alle skolens bygninger.

Trening
Det er mulighet for rimelig trening uten bindingstid på Evo, Stabekk. Det er flotte turmuligheter i skolens nærmiljø og kun 200 meter til vannet hvis badetemperaturen tillater en dukkert.

Mangfold og miljø
Hver år er unikt og skolemiljøet blir til i det elevene møter hverandre og personalet. Du må derfor være villig til å engasjere deg i fellesskapet, bruke deg selv og ta medansvar.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS