Har du en drøm om å være musikkprodusent? Hos oss tar du steget videre. Lag låter og beats. Lær om software, oppbygging av hits, grooves, harmonier, teknikker og metoder for å få et optimat resultat. Få kunnskap om innspilling, miksing og mastring. Vi gleder oss til du skal lansere din neste låt på Spotify!

Lag låter og beats. Lær om software, oppbygging av hits, grooves, harmonier, teknikker og metoder for å få et optimat resultat. Få kunnskap om innspilling, miksing og mastring. Vi gleder oss til du skal lansere din neste låt på Spotify!

Det meste av undervisninga skjer i studio eller foran macen hvor vi produserer musikk. Her får du god kjennskap til musikkprogrammet Logic Pro som er installert på flere macer på skolen. Her kan du utfolde deg med all din kreativitet og få teste ut nye muligheter og spennende ideer. På Musikkproduksjon handler alt om å lage musikk, å finne de beste løsningen, den optimale grooven og de fetest akkordene. Det handler om å kunne legge et perfekt vokalspor på en fersk og nyprodusert beat. Det handler om at du virkelig får kjenne på det å utvikle og produsere musikk slik du ønsker. Du får også være med å arrangere konserter og sette lyd og lys på scenen.

Skolen har et flott studio som du kan boltre deg i så mye du ønsker. Vi har også en kjellerscene der du får prøvd ut musikken live. Vi samarbeider godt med Vokal og drar nytte av hverandre der det passer.

En typsik dag på Musikkproduksjon består av mange kreative timer i studio for å produsere låter og beats. Av og til øver du også til en av skolens huskonserter, jobber med låtskriving og arrangering av låter eller rett og slett tar turen til Oslo for å besøke musikkbutikker og andre spennende steder. Lærerne finner du gjerne i klasserommet eller i studio med en god varm kaffekopp i samtale med musikkelever om beats, et spørsmål om en mikrofon eller hvordan en akkord skal spilles.

Ett av mange høydepunkt er klasseturen til New York City der du blant annet skal lage musikkvideo.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies