Drømmer du om å jobbe kreativt, utvikle deg som fotograf og forstå hvordan man kan lage gode filmer? Vi på Holtekilen kan tilby opplæring for deg som er i startgropen, og vi kan videreutvikle ditt talent om du kan noe fra før. Du får muligheten til å finne din egen fortellerstemme gjennom praktisk arbeid og våre erfaringer.

Vi har aldri tatt så mange bilder som vi gjør nå, og det å skille seg ut er viktigere enn noen gang. Kameraene har utviklet seg enormt de siste årene og kvaliteten på filmer og fotografi er høy. Men det å lære hvordan man kan gjøre det som er bra enda bedre vil gi deg et fortrinn i en spennende bransje som har flere publiseringsmuligheter enn tidligere.

Klassen går ofte på kino for å lære, eller bli underholdt, og vi besøker TV- og filminnspillinger for å få en liten smakebit av hvordan det kan være i den profesjonelle verden. Skolens beliggenhet gjør at vi er i nærhetene av de største mediehusene i Norge. Tidligere elever jobber i NRK, TV2, Monster og i andre relevante mediebedrifter. Etter et år på Holtekilen kan man legge et solid grunnlag for å studere kreative fag ved høgskoler eller universitet, både i Norge og utlandet.

På skolens fotostudio eksperimenterer vi både med naturlig lys, blitser og lamper. I samarbeid med Mote & Design tar vi motebilder av høy kvalitet og ett av mange høydepunkt er de dagene vi filmer musikkvideo sammen med Vokal & Musikk i New York City. 

Skolen har også et eget mørkerom for analog fotografering, og det å lage kortfilmmanus gjør at man som elev får muligheten til å lære det filmtekniske ved praktisk arbeid. At skolen ligger landlig til like ved storbyen gjør også at vi kan tilby de mest varierte locations i landet.

Et annet viktig fokusområde er hvordan man kan bygge opp egen YouTube-kanal eller blogg, og ikke minst hvordan man forholder seg til publikum på ulike medieplattformer. Det å være kritisk til hva man leser og hvordan man selv fremstår er viktig for å bli litt bedre enn de som er ganske gode.

Hvert år er selvsagt forskjellig og vi er alle sammen ansvarlige for å skape en arena der hver enkelt elev kan samarbeide slik at du blir en god og trygg individualist. I siste del av studiene så får du muligheten til å spesialisere deg i det du tenker er din styrke. Avslutningsprosjektene er ambisiøse produksjoner som garantert blir et springbrett videre inn i den kreative verden

Ett av mange høydepunkt er klasseturen til New York City der du blant annet skal lage musikkvideo/kortfilm eller fotodokumentar.

Dette er skoleåret du får sjansen til eksperimentere kreativt og lære film/foto gjennom praktisk arbeid.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies